تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم
امیرآبادی در همایش دیپلماسی اقتصادی:

۶۳ درصد واردات نهاده های دامی در اختیار یک شخص است

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: ۶۳ درصد واردات نهاده های دامی در اختیار یک شخص است و باید مشخص شود قدرت این شخص به حدی رسیده که هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمی‌تواند با او برخوردی کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۴۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس در همایش دیپلماسی اقتصادی و رونق تولید در دانشگاه قم گفت: ۶۳ درصد واردات نهاده‌های دامی در اختیار یک شخص است، هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمی‌تواند با او برخوردی کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روز به روز واردات کالاهای مصرفی که در کشور نمونه آن وجود دارد و یا توان تولیدش را داریم، بیشتر می‌شود.

وی تاکید کرد: عده‌ای با سنگ انداختن جلوی راه سرمایه‌گذار داخلی و ایجاد موانع بزرگ برای آن‌ها سبب فراری شدن آن‌ها می‌شوند و در مقابل برای سرمایه گذار خارجی فرش قرمز پهن می‌کنند. سرمایه گذار یا حاضر به سرمایه گذاری در کشور نمی‌شود و یا در میانه راه، کار را رها کرده و مشکلات بیشتری ایجاد می‌کنند.

امیر آبادی اظهار داشت: ۶۳ درصد واردات نهاده‌های دامی در اختیار یک شخص است و باید مشخص شود که چرا این قدرت به این شخص داده شده است. قدرت این شخص به حدی رسیده که هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمی‌تواند با او برخوردی کند زیرا نهاده‌های دامی کشور با مشکل جدی روبرو می‌شود.

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: اراده‌ای برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد، تعریف درستی از اقتصاد مقاومتی در کشور انجام نگرفته است و قوانین درستی برای اجرای آن به تصویب نرسیده است.

وی گفت: قاچاق، مالیات و عدم حمایت‌های بانک‌ها از جمله موانع تحقق اقتصاد مقاومتی است و تا این موانع برطرف نشود، اقتصاد مقاومتی اجرایی نخواهد شد.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار